Olu baltums

Olu baltums

no svaigām vistu olām
Apraksts

Roku darbs, lai atdalītu olu baltumu no dzeltenuma, ir kļuvis par pagātni. Tagad augstvērtīgs olu baltums no svaigām olām ir pieejams parocīgā 1 kg iepakojumā, kurā satilpināts olu baltums no 28 vidēja izmēra olām. Produkts ir īpaši pielāgots konditorejas vajadzībām: putojot šo olu baltumu, tā tilpums garantēti palielināsies par 8 reizēm, bet gatavai saputotai masai būs stabila un noturīga putu struktūra; no putu masas nesāks atdalīties šķidrums, kamēr tiks uzsākta cepšana. Šīs lieliskās produkta īpašības panāktas Balticovo pielietojumu laboratorijā ilglaicīgu testu rezultātā pilnveidojot recepti un ražošanas tehnoloģiju. Produkts neradīs steigu, jo izmantojams vēl 10 dienas pēc produkta iepakojuma atvēršanas. Noderēs: krēmu, tortu, bezē, zefīra, biskvītu, suflē, merengi, austrumu saldumu gatavošanā un citos konditorejas meistardarbos.

  • 100 g produkta satur: enerģētiskā vērtība 191kJ/45kcal; tauki 0g; ogļhidrāti 0,7g; olbaltumvielas 10,5g.:
  • Svars (kg): 1
  • Pirms lietošanas iepakojumu sakratīt. Atdzesēts olu baltums saputosies lēnāk nekā olu baltums ar istabas temperatūru. Putošanas ilgums 2-3 minūtes (cukuru ieteicams pievienot pakāpeniski visā putošanas laikā). Uzglabāt ledusskapī 0...+6°C!
© Balticovo