Šī tīmekļvietne izmanto sīkdatnes (cookies). Sīkdatnes ir mazas burtu un skaitļu datnes, kas tiek lejupielādētas un saglabātas jūsu datorā vai citā ierīcē (piemēram, mobilajā tālrunī, planšetdatorā), un saglabātas jūsu tīmekļa pārlūkā vietnes apmeklējuma laikā. Tās var izmantot, lai sekotu līdzi, kādas lapas vietnē apmeklējat, lai saglabātu jūsu ievadīto informāciju vai atcerētos jūsu izvēles, piemēram, valodas iestatījumus, vietnes pārlūkošanas laikā.

OLU MAKARONI NO OLU EKSPERTIEM!

Ola ir īsta dabas dāvana – tā satur daudz vērtīgu minerālvielu un vitamīnu, un olas ir sabalansēta un pilnvērtīga uztura neatņemama sastāvdaļa. Olas var cept un vārīt, plaucēt un izmantot citu ēdienu pagatavošanai. Tās ir brīnišķīgs produkts brokastīm un vakariņām, Lieldienām un citiem svētkiem. Taču olas ir arī ļoti daudzpusīgs pārtikas produkts un unikāla izejviela, ko var izmantot arī citu produktu pagatavošanai. Un tieši tāpēc, mēs kā īsteni olu eksperti, novērtējot olas lieliskās īpašības, piedāvājam jaunu Balticovo produktu – olu makaronus!

Olu makaroni garšos visiem, kuri ēd makaronus! Tie piemēroti dažādu ēdienu pagatavošanai – karstajiem ēdieniem, zupām un pat svaigajiem makaronu salātiem.

Balticovo olu makaroni ir ražoti no kūtī dētām jeb ārpus sprostiem turētu vistu olām un augstākās kvalitātes durum (cieto kviešu) miltiem.

CELLENTANI

500 g

CELLENTANI

500 g

Cellentani makaroniem ir īpaša struktūra, un tie izceļas ar izteikto spirālveida formu. Makaroni ir ideāli piemēroti baudīšanai ar dažādām mērcēm, sākot no vieglām un krēmīgām un beidzot ar biezām gaļas mērcēm. Makaroni labi uzsūc mērces, kas piešķir ēdienam intensīvāku garšu. Tie ir lieliski piemēroti arī ceptiem makaronu ēdieniem, piemēram, makaronu sacepumiem ar sieru u.c.

uzturvērtība uz 100 g produkta

enerģētiskā
vērtība

olbaltumvielas

ogļhidrāti

tauki

šķiedrvielas

sāls

1479 kJ/349 kcal

14 g

67 g

1,9 g

4 g

0,08 g

uzturvērtība uz 100 g produkta

enerģētiskā
vērtība

olbaltumvielas

ogļhidrāti

1479 kJ/349 kcal

14 g

67 g

tauki

šķiedrvielas

sāls

1,9 g

4 g

0,08 g

500 g.

FUSILLI

500 g

500 g.

FUSILLI

500 g

Fusilli makaronus var lieliski kombinēt ar dažādām mērcēm – ar gaļas mērci, dārzeņu ragū un tomātu vai pesto mērci. Pateicoties šo makaronu raksturīgajai formai un tekstūrai, tos plaši izmanto arī auksto makaronu salātu pagatavošanai.

enerģētiskā
vērtība

olbaltumvielas

ogļhidrāti

tauki

šķiedrvielas

sāls

1479 kJ/349 kcal

14 g

67 g

1,9 g

4 g

0,08 g

uzturvērtība uz 100 g produkta

enerģētiskā
vērtība

olbaltumvielas

ogļhidrāti

1479 kJ/349 kcal

14 g

67 g

uzturvērtība uz 100 g produkta

tauki

šķiedrvielas

sāls

1,9 g

4 g

0,08 g

VERMICELLI

500 g

VERMICELLI

500 g

Šos īsos makaronus bieži izmanto zupās, jo tie ātri izvārās un iejūk starp dārzeņiem. Tie arī lieliski iederas aukstajos makaronu salātos. Dažās pasaules virtuvēs īsos vermicelli izmanto desertu pagatavošanai, piemēram, saldo piena ēdienu un pudiņu, kur tie piešķir ēdienam unikālu tekstūru. Āzijas virtuvē īsos vermicelli bieži fritē un izmanto kā kraukšķīgu garnējumu vai pamatēdienu. Tie jāvāra pavisam īsu laiku: 2–3 minūtes.

enerģētiskā
vērtība

olbaltumvielas

ogļhidrāti

tauki

šķiedrvielas

sāls

1492 kJ/352 kcal

14 g

66 g

2,7 g

4 g

0,08 g

uzturvērtība uz 100 g produkta

enerģētiskā
vērtība

olbaltumvielas

ogļhidrāti

1492 kJ/352 kcal

14 g

66 g

uzturvērtība uz 100 g produkta

tauki

šķiedrvielas

sāls

2,7 g

4 g

0,08 g

500 g.

SPAGHETTI

500 g

500 g.

SPAGHETTI

500 g

Spageti makaroni ir viens no populārākajiem un pazīstamākajiem makaronu veidiem pasaulē. Spageti makaroni ir universāli un vienkārši pagatavojami, kas tos padara par iecienītu izvēli gatavošanai mājās. To daudzveidīgā pielietojuma dēļ spageti ir ideāla izvēle gan ikdienas, gan īpašām maltītēm. Tie lieliski sader ar dārzeņiem, gaļu vai jūras veltēm un dažādām mērcēm, sākot no vienkāršām mērcēm – eļļas, ķiploku, un beidzot ar klasisko tomātu vai Boloņas mērci.

enerģētiskā
vērtība

olbaltumvielas

ogļhidrāti

tauki

šķiedrvielas

sāls

1479 kJ/349 kcal

14 g

67 g

1,9 g

4 g

0,08 g

uzturvērtība uz 100 g produkta

enerģētiskā
vērtība

olbaltumvielas

ogļhidrāti

1479 kJ/349 kcal

14 g

67 g

uzturvērtība uz 100 g produkta}

tauki

šķiedrvielas

sāls

1,9 g

4 g

0,08 g